Om byen Sall

Sall ligger i Østjylland mellem Hammel og Thorsø, og dermed nogenlunde midt mellem byerne Århus, Randers, Viborg og Silkeborg.

Sall ligger på koordinaten 56°16'43"N 9°49'30"E eller i UTM-systemet 32V-NH5137. Højeste punkt i sognet med 86 meter over havets overflade findes 1,5 km stik øst for kirken. Laveste punkt med 34 meter findes ved bredden af Søbygård Sø.

Ved hjælp af Google Earth kan du finde Sall med denne bogmærkefil.

Og her er et link til Google Maps.

Tilhørsforhold

Sall hører til:
Favrskov kommune
Region Midtjylland
Haurum-Sall-Granslev-Houlbjerg pastorat
Favrskov provsti
Århus stift
Østjyllands politikreds
Byretten i Randers
Vestre landsret i Viborg

Indbyggertal:

Sognet har ca. 525 indbyggere, hvoraf hen ved halvdelen bor i byen Sall og resten i omlandet herunder i Aptrup, Tulstrup og Gammellund.

Offentlig trafik:

Rutebil nr. 55, Hammel-Bjerringbro-Viborg kører igennem Sall. Der er 12 afgange i hver retning på hverdage og 2 om lørdagen. Se køreplanen her.

Rutebil nr. 223 Silkeborg-Hammel-Randers kører gennem Sall på lørdage og søndage. På disse dage er der tre afgange i hver retning. Se køreplanen her.

Derudover kan alle køre gratis med skolebussen, som lører på alle skoledage efter denne plan:


Vis Skolebus på et større kort
Klik på stoppested for at se tider.

Internet

Både EnergiMidt og TDC har centralbokse midt i byen, så det de fleste steder er muligt at få enten fibernet eller VDSL/ADSL med høj hastighed.

Post

Sall hører under postnummer 8450. Der er landpostordning i området, hvilket betyder, at postbudet også medtager post fra beboerne. Derudover er der en postkasse. Den er opstillet ved forsamlingshuset, og den tømmes mandag-fredag. Nærmeste postkasse med senere tømning findes på rutebilstationen i Hammel. Den tømmes dagligt på hverdage

Bolig i Sall

Er du interesseret i at finde en bolig i Sall? Så klik på dette LINK, og se hvilke huse, der lige nu er til salg.